國際事務碩士學位學程 宗旨

本所宗旨

GSIA MISSION

銘傳大學國際事務研究所為中華民國(台灣)第一所專門研究國際/全球治理與全球化專業領域之學府。國事所致力於建立國際/全球治理與國際/全球經營理論與實務並重之專業培養與訓練平台,以期賦予老師及學生國際/全球治理與全球化之國際視野、學習環境、合作機會及學術支援,培養國際與多元化之未來各級領導人才。

MCU Graduate School of International Affairs (GSIA), the Republic of China (Taiwan)’s first and only graduate program specializing in the study of international/global governance and globalization, strives to build a professional platform, focusing on theoretical and practical knowledge of international/global governance and international/global business operations, which nurtures faculty and students with international and global vision on governance and globalization, provides faculty and students with an international environment, cooperation opportunities and academic support, as well as aims to train future leaders in a variety of professional settings.